VACATURES ROUTE SITEMAP
Home Over H&R Projecten Nieuws Contact
Nieuws


Nieuws 2015

Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009

Feestelijke opening ambulancepost Amsterdam-West
12-09-2014

Op donderdag 11 september vond de feestelijke opening van de door Hillen & Roosen gebouwde ambulancepost Amsterdam-West plaats. De ambulancepost was feestelijk versierd en stond te glimmen onder een heerlijke nazomer-zon!

Na enkele toespraken door vertegenwoordigers Ambulance Amsterdam, het St. Lucas-Andreasziekenhuis, het Stadsdeel Nieuw-West en zorgverzekeraar Achmea werd de samenwerking tussen die partijen gesymboliseerd door 4 ambulances ‘aan elkaar te knopen’. Dat feestje dreigde even in het water te vallen toen, tijdens de speeches, de piepers van de bemanning van die ambulances afgingen. Tot grote geruststelling van de organisatoren betrof de ‘alarmering’ slechts een felicitatie van de meldkamer (zie foto) zodat de ambulances niet in allerijl de straat op hoefden.

Voor Hillen & Roosen én haar bouwpartners was het goed om te horen dat zowel onze opdrachtgever (het Sint Lucas-Andreasziekenhuis), als de gebruiker (Ambulancedienst Amsterdam) uitermate tevreden waren over het bouwproces én het eindresultaat!

Ontwerp en realisatie ratiodesign.nl