VACATURES ROUTE SITEMAP
Home Over H&R Projecten Nieuws Contact
Nieuws


Nieuws 2015

Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009

Robert ten Brink tikt eitje op Business Breakfast Club


10-04-2015

Presentator Robert ten Brink heeft dinsdag 31 maart jl. het allereerste ontbijt van de Business Breakfast Club Amsterdam geopend. Maar liefst 80 Amsterdamse ondernemers waren daar aanwezig om de Ronald McDonald Huizen AMC en VUmc op structurele basis te ondersteunen én te netwerken. Vanuit Hillen & Roosen neemt Jan Verhulst deel aan de netwerkontbijten en is Antoinet Poelgeest lid van de Stuurgroep van de BBC.

"Wat een enthousiaste club bedrijven voor dit power ontbijt", zegt Robert ten Brink, ambassadeur van de Ronald McDonald Huizen, bij het zien van alle bedrijven die de handen ineenslaan op dit nieuwe maandelijkse netwerk- en charityevent.
De Business Breakfast Club is opgericht door en voor ondernemers in de regio Amsterdam. De 80 leden komen zowel uit het MKB als uit middelgrote en internationale bedrijven uit de regio Amsterdam. De ontbijtbijeenkomsten zijn van om 08:00-09:30 uur en vinden iedere derde dinsdag van de maand (met uitzondering van de maanden juli en augustus) op steeds een andere locatie plaats. Primair doel is het financieel ondersteunen van de Ronald McDonald Huizen Amsterdam.
Secundair doel is het verbinden van de aangesloten ondernemers en het stimuleren van de economische groei in de regio. Bovendien leveren de aangesloten bedrijven meteen een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Business Breakfast Club Amsterdam

Foto-onderschrift: De stuurgroep van de Business Breakfast Club Amsterdam kijkt, samen met ambassadeur Robert ten Brink en directeur Marja van Bijsterveldt, terug op een geslaagd eerste netwerkontbijt.

v.l.n.r.: Jaap Vos (voorzitter stuurgroep), Liza van Zon (lid stuurgroep), Nanda Koeman (manager Ronald McDonald Huis AMC), Sandra van den Ent (lid stuurgroep Business Breakfast Club Rotterdam), Robert ten Brink (ambassadeur Ronald McDonald Huizen), Marja van Bijsterveldt (directeur Ronald McDonald Kinderfonds), Aafke de Haan (manager Ronald McDonald Huis VUmc), Antoinet Poelgeest (lid stuurgroep) en Jeroen Hermans (lid stuurgroep).
 

Ontwerp en realisatie ratiodesign.nl