VACATURES ROUTE SITEMAP
Home Over H&R Projecten Nieuws Contact
Nieuws


Nieuws 2015

Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009

Hillen & Roosen weeksponsor Ronald McDonald Huis Amsterdam


06-06-2011

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. De meeste Huizen staan op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ouders binnen een paar minuten bij hun zieke kind kunnen zijn. Dat het Huis zo dichtbij is, geeft niet alleen ouders, maar ook kinderen een veilig gevoel.

Hillen & Roosen draagt dit initiatief een warm hart toe en sponsort in de week van 6 juni tot en met 10 juni 2011 het Ronald McDonald Huis AMC (Amsterdam).

Tijdens deze week wordt door een aantal van onze medewerkers de "klussenlijst" van het huis ter hand genomen, ook zal een aantal medewerkers de keuken grondig schoonmaken en appeltaarten voor de (tijdeljke) bewoners bakken. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de harmonieuze omgeving waarin kinderen geen tijd hebben om ziek te zijn en door familie en vrienden bezocht kunnen worden in een huiselijke omgeving.

Meer info: http://www.kinderfonds.nl/huisamc/item/amsterdam_amc


 

Ontwerp en realisatie ratiodesign.nl