VACATURES ROUTE SITEMAP
Home Over H&R Projecten Nieuws Contact
Nieuws


Nieuws 2015

Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009

Aannemingsovereenkomst Wibautveste getekend


27-03-2012

Mul Projectontwikkeling en Hillen & Roosen hebben de aannemingsovereenkomst ondertekend voor het project Wibautveste in Amsterdam. Het betreft de sloop van bestaande panden en de nieuwbouw van 72 appartementen (koop en huur), 1700 m2 commerciële ruimte en een ondergrondse parkeergarage aan de Wibautstraat in Amsterdam gelegen tussen de Graaf Florisstraat en de Marcusstraat.

Na vele jaren van ontwikkelen en voorbereiden is het juist in deze tijd bijzonder te noemen dat een project van deze omvang tot uitvoering komt.
Dat is natuurlijk de verdienste van alle bij het project betrokken partijen, maar met name de rol van de FGH Bank, die een projectfinanciering heeft verstrekt, is van doorslaggevend belang geweest voor de start van dit project. PBV Architecten uit Wassenaar tekent voor het ontwerp.

Nog in maart zullen de sloopwerkzaamheden beginnen, waarna in juni de eerste paal geslagen kan worden. In juli 2014 wordt het project opgeleverd, waarna een van de voornaamste toevoerwegen van Amsterdam zal zijn verrijkt met een blikvanger van formaat.
 

Ontwerp en realisatie ratiodesign.nl