VACATURES ROUTE SITEMAP
Home Over H&R Projecten Nieuws Contact
Nieuws


Nieuws 2015

Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009

Dag van de Bouw!
16-05-2013

Zaterdag 1 juni 2013 vindt de achtste editie van de “Dag van de Bouw” plaats. Op deze dag stellen leden van Bouwend Nederland kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek, zodat men kan zien wat er zich dagelijks achter de bouwhekken afspeelt. Ook Hillen & Roosen opent haar deuren voor het publiek en heeft twee aansprekende projecten gekozen waar wij u graag verwelkomen.

  • Restauratie De Drommedaris (Paktuinen 1 te Enkhuizen)
    De Drommedaris is een monumentaal verdedigingsbouwwerk waarvan het oudste deel dateert uit 1540. De Drommedaris is gebouwd als stadspoort en was een onderdeel van de stadsmuur welke Enkhuizen omringde. Hillen & Roosen is begin van dit jaar gestart met de restauratie en herinrichting van De Drommedaris. Op het bouwterrein gelden instructies voor de veiligheid van u en uw gezin. Deze zullen ter plaatse zijn aangegeven. Vrije toegang is mogelijk maar wij willen u verzoeken om gebruik te maken van de aangeboden rondleidingen verzorgd door het uitvoeringsteam. Op deze wijze kunnen wij u ook meer vertellen over de restauratie en geschiedenis van het gebouw.
  • Nieuwbouw Urban Studio’s (Valkenburgerstraat 132 – 150 te Amsterdam)
    Op een unieke binnenstedelijke locatie tussen de Prins Hendrikkade, het Waterlooplein en het Centraal Station van Amsterdam wordt het project The Double gerealiseerd. In de twee gebouwen die elkaar lijken te spiegelen komen in totaal 45 appartementen (22 woningen, 1 villa, 4 penthouses en 17 Urban Studio’s). De gebouwen worden onderkelderd met een parkeergarage en tussen de panden wordt een Japanse binnentuin aangelegd. Raadt het aantal spijkers en het gewicht in de Hillen & Roosen – pot en win een taart die bij u thuis wordt bezorgd! Daarnaast ontvangt iedere 100ste bezoeker een gereedschapbox! Kom dus gezellig langs!

Graag nodigen wij u uit om bovenstaande bouwprojecten van dichtbij te komen bekijken. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom.
Wij hopen u graag te mogen verwelkomen voor een rondleiding.
 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.dagvandebouw.nl

 

Ontwerp en realisatie ratiodesign.nl