VACATURES ROUTE SITEMAP
Home Over H&R Projecten Nieuws Contact
Contact


Hillen & Roosen
Mensinge 78
1083 HG Amsterdam

Postbus 75950
1070 AZ Amsterdam

Tel. 020 - 541 9 541
e-mail info@hillen-roosen.nl

Over Hillen & Roosen

Een betrokken bouwbedrijf met de juiste ambities: dat is Hillen & Roosen. En de medewerkers? Die hebben het hart op de juiste plek. Samen vormen zij een hecht team vol plannen die realistisch zijn. Dat is slim. Dat is overzichtelijk. Dat is hoe we het doen.

Met ruim 70 medewerkers bouwen we aan inspirerende projecten. En al zijn we strikt genomen geen familiebedrijf, zo voelt het wel. Het clubgevoel is enorm en het zwaartepunt ligt bij wat er echt toe doet: bouwen.

Wat bouwen we dan?
Hoewel we door onze jarenlange ervaring van alle markten thuis zijn, heeft ook Hillen & Roosen natuurlijk zijn specialisme. Binnenstedelijk bouwen en restauraties, daar zijn we pas echt goed in. Van woningen tot kerk en van museum tot theater. En altijd met oog voor de locatie, de functie ervan en de behoefte van de gebruikers. Een andere kernactiviteit is het bouwen van opleidingsinstituten en ziekenhuizen. Scholen en universiteiten verbouwen we het liefst tijdens de vakanties en in een ziekenhuis zijn we bijna onhoorbaar en onzichtbaar voor de mensen die er behandeld worden en die er werken. Ook met betrekking tot funderingsherstel kunnen wij bogen op onze uitgebreide ervaring.

Hoe doen we dat?
Hillen & Roosen denkt méé. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken bij de plannen. Wij nemen graag de tijd: voor u, met elkaar. Duurzame relaties, daarvan zien wij de meerwaarde. We bouwen deze dan ook zorgvuldig met u op. Dat ‘bouwt’ een stuk lekkerder. Want vertrouwen, dat is toch het allerbelangrijkste?

 

Historie

Al ruim honderd jaar draagt Hillen & Roosen de naam van haar oprichters: L.G. Hillen en A.P. Roosen. Op 1 juni 1899 begonnen zij met het aannemersbedrijf. Hun eerste opdracht was het vernieuwen van de kap van het huis van ir. J.C. Spakler. Daarna stroomden de opdrachten binnen. In de jaren daarna volgen opdrachten van verschillende aard: woonhuizen, fabrieken, restauraties en projecten in de weg- en waterbouw.

Ontwerp en realisatie ratiodesign.nl